[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [New Search]

Re: [T3] Odd Rear Wheel Mystery



You can try torqueing them to the  correct 253 ft-lbs but I find when theyve
been chocking around that they never hold the torque again... I just changed
everything out but there may be just a few things that need to be replaced.

Keith

> Hey Gang -
>
> The other day I heard a clucking sound coming from the Square's rear end,
> but only at slow speeds. After getting out and hunting around (pushing on
> the bumper to try and recreate the sound) I found nothing. When I got home
I
> pushed the car in the driveway and figured out that the noise was coming
> from the hubcap, pried it off and found a lug-nut totally out of it's
> socket. Upon further inspection I found that the hubs were loose, but safe
> because the cotter pin was holding it from coming off. I looked at the
other
> side and found that the hub there was also loose, but the lugs were all
> tight. Anybody ever had this happen to them? I wonder if the hubs weren't
> toqued enough when last put on?
>
> peace - Wilson
> 69'Square 2.0
> www.wilsonwebb.com/vw.html
>
>
> ------------------------------------------------
> To unsubscribe, E-mail to: <type3-off@vwtype3.org>
> For more help, see http://vwtype3.org/list/
>



------------------------------------------------
To unsubscribe, E-mail to: <type3-off@vwtype3.org>
For more help, see http://vwtype3.org/list/

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [New Search]