[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [New Search]

Re: [T3] Radio and fuel gauge questions


On 15 Nov 2001, at 10:10, Hanson,Todd wrote:

> These are actually "Beetle" questions, but I drove the Fastback to
> work today so perhaps you will tolerate these two queries...
> 
> 1. I picked up a 1972 standard Beetle a few weeks ago. Seems to run
> fine, but needs a few things. When the AM radio is switched on, the
> speaker emits a little crackling noise, but does not play. The fuses
> look fine and the power and speaker connections look okay. The 12 volt
> battery is new. I replaced the antenna with a new one, but no change.
> What should I check? How can I test it?

There are too many possibilities to mention here. Check the fuses, 
both of them, appearances can be deceiving, and check all the 
wires. Make sure that the radio has a good ground.

> 2. The fuel gauge does not register. I unplugged the ground wire from
> the sender and grounded it to the gas tank. Once I turned the key, the
> gauge registered "full". What do I check (and do) next?	

The sender is fine, the problem is in your sender. This may be 
fixable, I can do it, or you can try.

-
*******************************
Jim Adney, jadney@vwtype3.org
Madison, Wisconsin, USA
*******************************

-------------------------------------------------------------------
Too much? Digest! mailto:type3-d-request@vwtype3.org Subj=subscribe


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [New Search]