[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [New Search]

[T3] PLEASE help me i'm going insane!!!


i am (was) the proud owner S.sb which i bought 4 months ago for
$700.  the car wasn't running when i bought it, but when i saw the car i 
just had to have it.  i picked up some books on repairing vw's, and i went 
to work.  the car had been sitting for a couple of months when i bought it, 
wouldn't start.  i did the whole tune up deal and she started right up.  i 
was elated.  but, it wouldn't hold an idle and upon further inspection i 
turned up no compression in #4.  so upon the advice of a local beetle 
mechanic, i dropped the engine (which was fun for a first timer, damn..) and 
took the head off.  it was shot, or at least that is what i was told.  i 
don't have much money, so i finally found a compatible head last week off a 
fastback engine.  the last week i've spent my waking hours cleaning, 
assembling, and putting the engine back in the car.  i had most of the hoses 
and wires labeled, so i'm pretty sure everything is where it should be...so 
i put gas in, turned the key.......it won't turn over.  the battery is good, 
i checked that out, and the starter/solenoid workded perfectly before (it 
would start every time).
so i checked for spark at the coil and plugs, that was ok.  i checked and 
rechecked all the wires and hosed, but nothing.  everytime i try to start 
it, it makes the same sound.  is it not getting fuel?  what could it be?  
i'm getting very very frustrated, i'm new at this and haven't had a car to 
drive in months so i'm anxious to get this baby going!!! any suggestions 
would be greatly appreciated.


_______________________________________________________________
Get Free Email and Do More On The Web. Visit http://www.msn.com

-------------------------------------------------------------------
Search old messages on the Web!  Visit http://www.vwtype3.org/list/


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [New Search]